Gastenboek lezen

Ans en Fred Oonk

29 april 2013
Hallo Rein,
Met een vertraging van 36 uur kwamen we aan in Auckland waar je ons stond op te wachten en onze 2e reis door Nieuw Zeeland kon beginnen.
Je hebt ons meegenomen naar je verbouwde locatie in Mourea waar we na een goede nachtrust de volgende dag zijn vertrokken voor een wederom onvergetelijke reis door Nieuw Zeeland.
Ook deze keer hebben we gereden in de comfortabel ingerichte Toyota HiaceXcel die het ook deze 6 weken voortreffelijk heeft uitgehouden. En wat vliegen die 6 weken om. Voor je het weet moet de camper ingeleverd worden en de koffers gepakt voor de terugreis.
Rein bedankt voor de geweldige gastvrijheid, adviezen en het regelen van de Ferry. Mede hierdoor is het voor ons wederom een geslaagde en onvergetelijke reis geworden.
Hartelijke groet,
Ans en Fred Oonk Delden.

Bij deze willen wij ook Gertie bedanken voor het regelen van de reis en de steun die we van haar hebben gehad tijdens onze vertraagde heenreis.
Olga en Jan Franse (Middelburg, Zeeland)

30 maart 2010
Beste Rein, Annet en Gertie,
Na 7 weken Nieuw Zeeland (met de Toyota Hyace, waaraan we wederom verknocht waren geraakt), een paar dagen Los Angeles (op de heenreis) en Shanghai (op de terugreis) wennen we (noodgedwongen) weer een beetje aan het geregelde Hollandse leven.
Twee artikelen in de Volkskrant weekend bijlage van 30/1 en 6/2 van journalist Henrico Prins, die naar Christchurch is verhuisd, riepen bij ons heimwee gevoelens op. We hebben tijdens onze 2e Nieuw Zeeland reis opnieuw met volle teugen genoten van dat prachtige land en deden de dingen die we tijdens onze 1e reis in 2006 door tijdgebrek of weersomstandigheden niet konden doen. 'You fill the gaps' zoals iemand het kernachtig uitdrukte. Dank voor jullie goede zorgen, de ondersteuning en service en gastvrijheid.
Grappig is dat we vanmiddag nog kennissen tegenkwamen in Middelburg die ook met jullie in zee zijn gegaan en tot volle tevredenheid.
Hartelijk dank en wie weet, tot ziens!
Olga en Jan Franse


Renate Lemmens en Michel Verhoeven

14 maart 2010
Hoi Rein
Dit is echt lang geleden. Vanmiddag zaten we met de kinderen dia's te kijken een serie was die van de vakantie naar Nieuw-Zeeland, Fiji en Amerika in 1996. Ik dacht ik zal een googlen of jij nog in NZ zit en wat blijkt ik kom een prachtige site tegen.
Wij hebben in november en december 1996 bij jou een camper gehuurd. We hadden de advertentie destijds uit de volkskrant en de eerste contacten liepen allemaal via je vader. Ik heb net even gekeken maar het type dat wij toen hadden staat er niet meer bij. We hadden toen een blauwe ik dacht een Toyota pick-up met achter op de laadbak ons 'huisje'. Een een van de klepjes hadden we dan een 3 literpak rode wijn liggen. We hoevden het deurtje maar te open, nippeltje eruit en glas er onder. Michel meent zich te herinneren dat wij de eerste waren die met dat type weg gingen. Wat ik nog wel weet is dat de eerste dag dat we vertrokken meteen iets van moterpech hadden en jij toen nog uren hebt staan klussen aan de moter op een parkeerplaats.
Wauw wat hebben we genoten. Toen we de dia's net terug zagen waren we meteen terug in de tijd. De aankomst in Aukland waar we opgehaald werden en bij hele aardig mensen de nacht doorbrachten een huis in een baai op een berg. Prachtig. Met name het zuidereiland heeft ons hart gestolen. We zijn daar op zulke mooie plekken geweest waar we gewoon dagen geen mensen tegen kwamen. Een overgetelijke tijd. We hopen deze reis ooit nog eens met onze kinderen te maken inmiddels 4 stuks in de leeftijd van 12, 9 en 2x6 jaar). O... een leuk detail trouwens onze oudste nu 12 is in Nieuw-Zeeland verwekt. Maar zoals ik al zei wie weet wanneer we deze reis nog een keer maken want ook met onze kinderen erbij blijven we reizen met de rugzakken. We hebben de afgelopen jaren 2 keer Thailand met ze bezocht vorig jaar China en dit jaar gaan we naar Vietnam. Nieuw-Zeeland zit er dus echt nog wel een keer in en dan gaan we zeker bij jou uitkomen. Na zo veel jaren hebben we nog steeds goede en warme herinnerigen aan jou het kampvuur aan het einde van de reis je gezang en gitaarmuziek je gezellige gast-vrije huis en je campers.
Rein, leuk om via je site te lezen dat het kei goed met je gaat.
Groet Renate en Michel

Johan en Lida Rekers

19 januari 2010
Wij hebben een prachtige reis gemaakt naar Nieuw Zeeland van 15 november 2009 t/m 17 Januari 2010.De opvang in Rotorua was fantastisch. De camper voldeed in alle opzichten. Bedankt Rein . We hebben ook genoten van je zang.

Danielle en Rick

15 november 2009
Tot woensdagmorgen, we hebben er zin in !!!

hans swemmer

2 mei 2009
is dit rein uit delft; stgbk studiegroep?

Sjaan en Cees Spruit, Rotterdam

8 april 2009
Hallo Rein,

Het zit er weer op, we zijn weer thuis. Wat hebben we genoten van het prachtige Nieuw-Zeeland. Het werd voor ons een onvergetelijke vakantie, mede door Vantastik Ventures. Het begon in Nederland al met het prettige contact met Gertie, die alles keurig regelde, inclusief de omboekigen van onze vluchten en hotels, toen Malaysia Airlines hun vluchtschema's gingen aanpassen. Eenmaal aangekomen in Auckland stond je ons op 24 februari keurig op te wachten en nam ons mee naar jullie locatie in Mourea, waar we heerlijk hebben geslapen in de cottage. De volgende ochtend namen we bij het ontbijt ons reisschema nog even door en gaf jij ons nog de nodige tips, waarvan we veel plezier hebben gehad. Ook de reservering van de ferry via jou gaf ons nog een leuke besparing. Hierna werd de camper uitgelegd en kon voor ons de rondreis over het Noorder- en Zuidereiland beginnen. Wat hebben we genoten van de comfortabel ingerichte Toyota HiaceXcel, die inderdaad rijdt als een luxe auto. Maar wat vliegen die ruim 5 weken voorbij en voor we het wisten stonden we op 2 april alweer in Mourea om de camper terug te brengen. Na onze bagage te hebben overgepakt en na lekker in de cottage te hebben geslapen, konden we na het ontbijt met je meerijden naar Auckland Airport, omdat je weer andere gasten ging ophalen. We hadden een voorspoedige terugreis en zitten met een beetje heimwee gevoel weer thuis. Maar we kunnen terugkijken op een geweldige reis, waar Vantastik Ventures zeker aan heeft bijgedragen. Wij kunnen julle organistatie danook aan iedereen van harte aanbevelen.

Hartelijke groeten,
Sjaan en Cees

Piet en Geesje Mulder

25 maart 2009
Acht weken(half januari tot half maart 2009) hebben we rondgereisd in dit schitterende land, met een camper van Vantastik Ventures.
En dat is heel goed gegaan. We werden hartelijk ontvangen, kregen een persoonlijke uitleg, vergezeld van koffie en lekkere sandwiches.
De camper die wij hadden was heel compleet en praktisch ingericht. Wij dachten dat we genoeg ruimte voor ons tweeŽn zouden hebben, maar we zouden nu voor zo'n lange reis een grotere camper nemen. Vooral bij slecht weer, en dat bestaat ook in NZ, is het een beetje behelpen. We hebben een prachtige rondreis gemaakt en die is mede door de goede camper geslaagd.
Als jullie meer willen lezen over onze reis, kijk dan op
pietengeesje.waarbenjij.nu

Een hartelijke groet van Piet en Geesje Mulder


eric en marjo ossen,krommenie

2 februari 2009
hallo rein en annet,
hierbij een berichtje in jullie gastenboek;wij hebben enorm genoten van onze reis mede door jullie vriendelijke ontvangst, het b en b bij alie en douwe visser, de camper(jammergenoeg geen automaat,waardoor ik,marjo, toch maar liever navigeerde in plaats van te sturen,) de ontzettend aardige nieuwzeelanders,de overweldigende natuur,het was in een woord Vantastik. we zullen jullie zeker aanbevelen bij evt. kennissen die ook plannen maken voor zo,n reis,Het ga jullie goed,ontvang de hartelijke groeten van ons beiden.

Harrold & Annemieke

30 januari 2009
Gewoon zoals in jullie gastenboek in Rotorua:

Beste Annet en Rein,

Na onze aankomst en het hartelijke welkom op 1e kerstdag, brengen wij nu ook onze laatste nacht in Nieuw Zeeland door in jullie gezellige cottage. Wij willen jullie enorm bedanken voor alle dingen die jullie voor ons gedaan hebben. Van een gezellige Nieuw Zeelandse kersviering, het leveren van een betrouwbare camper, tot aan het persoonlijke onthaal en verzorging tot en met het vertrek richting Auckland Airport, Vantastik!!!! Wij zullen in ieder geval een ieder die Nieuw Zeeland per camper willen ontdekken door sturen naar jullie. En ook die jonge gasten die jullie rond hebben lopen zorgen voor een ontspannen sfeer.
Het was voor ons een huwelijksreis om nooit te vergeten, mede door de zekerheid dat we konden vertrouwen op jullie hulp. Misschien wel tot over 25 jaar.
Bedankt!!
Harrold en Annemieke van Eijk
Middelburg (Zeeland)

En bij deze willen we ook Gertie bedanken voor het vlotte regelen van onze wensen.

verder >>