Gastenboek lezen

Georges & Bert

14 december 2008
Zoals beloofd...
Onze foto's van een schitterende reis.
http://www.willebroek.info/NZ2008/index.html

En voor die aangename reis heeft Vantastik Ventures een belangrijke rol gespeeld!
Bedankt Rein, Gertie & the crew!

Georges & Bert


Georges & Bert

29 november 2008
Rein & the Crew,

Jullie weten heel goed hoe je op een praktische manier Kiwi-reizigers op een prettige manier een grandioze vakantie kunnen garanderen.

We hebben 4 'V'antastische weken doorgebracht in Nieuw Zeeland, in een praktisch huisje op wielen, dat van alle comfort was voorzien.

Nieuw Zeeland is supermooi en aangenaam om te zijn. We kunnen alleen maar hopen om vlug nog eens terug te keren.

De URL naar de foto's van onze reis komt er binnenkort aan.

Groetjes & heel erg bedankt voor jullie begeleiding en ondersteuning.

Georges & Bert
België


fam van Doorn

4 november 2008
Dat dat was een fijne vakantie in NZGroetjes van ons

Elly Voogd en An van Alst

31 oktober 2008
Van 20 september t/m 20 oktober een rondreis gemaakt over het Noordereiland in Nieuw Zeeland. Rein kwam de camper bij de dochter van Elly in Auckland (die woont daar) brengen.
We hebben een geweldige reis gehad met een betrouwbare camper. Het bed sliep voortreffelijk en dat is heel belangrijk.
Links rijden valt reuze mee. Na een paar gespannen dagen ging het als vanzelf. Lekker rustig op de weg en overal hulpvaardige mensen. 4 weken prachtig weer gehad en rust op de holidayparken. Je hoefde nergens te reserveren. Een voordeel om in het voorjaar te reizen. Alles is groen en in bloei. Geweldig.
Na afloop kwam Rein de camper weer halen. Wij kunnen het eenieder aanraden met Vantasticventures in zee te gaan. Prettige afwikkeling, simpel betalingsverkeer en alles compleet ingericht. En heel belangrijk... uitleg en begeleiding in het Nederlands en niet duur.
Volgende keer het Zuidereiland.

Anita & Albert Finnema

17 september 2008
Voor ons is het al heel lang geleden, nl in 1996 dat we een camper gehuurd hebben, en ik kan nog steeds nog steeds iedereen dit aanraden.daar we inmiddels al 8 jaar in NZ wonen en ze heel vaak zie rijden her en der en meteen weet, oh, die mensen moeten het ook naar hun zin hebben.
Dus go for it en kom NZ ont / her ontdekken!
Anita & Albert Finnema uit beroemde Napier het Art Deco stadje aan de Oostkust op het Noorder eiland en ik ben ook nog eens een vrijwilligerster als Art Deco guide !
Have fun


Marcel

30 juli 2008
Alweer 8 jaar geleden!

Het is alweer 8 jaar geleden dat mijn ex en ik via haar ouders Peer en Nel een camper bij Rein hadden gehuurd. Alles was perfect geregeld, we kregen een hele scherpe prijs, want het was een van de oudste campers die hij toen had. Nu kriebelt het weer om naar OZ of Kiwi te gaan, als het Kiwi wordt dan hoef ik geen seconde na te denken waar we onze camper gaan huren.

Bé en Anita Brouwer

23 maart 2008
Hier een berichtje van ons,alles goed met Annet?We zijn hier ook alweer enkele weken en missen NZ nog steeds,de foto,s hangen hier overal. We vonden onze vakantie geweldig,en komen zeker nog een keer terug,alles was zeer goed geregeld.Toen we in Nederland aankwamen was het hier grauw en somber weer,wel even weer wennen.Lieve mensen die John en Deet en nog zeer flink,en een mooie tuin dat ze hebben.De groetjes aan iedereen.WE LOVE NZ.

gré kramer-koelman

14 maart 2008
Hallo rein en annet, omdat vrienden van ons (Joop en henny Vink) op dit moment met een camper van jullie door NZ reizen, heb ik weer eens op jullie site gekeken. Mijn elleboog speelt af en toe nog op. De plaat blijft erin en gaat er alleen uit, als ik er last van krijg. Doe vooral onze groeten aan John en deet in Auckland en het allerbeste voor jullie. groeten gré

Anneke en Henk Slappendel

11 maart 2008
Hoi Rein en Annet,
Alweer enkele weken thuis, de foto 's zijn inmiddels geplakt zodat we nog lang na kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie. Nieuw- Zeeland is fantastisch! Nog een tip voor je informatieboek de 'swamp walk' bij Ship Creek is heel mooi. Ik heb er prachtige foto 's van. Onze zoon is inmiddels naar Australie dus onze volgende lange vakantie zal wel die kant op gaan. Hartelijke groeten en nog heel erg bedankt voor jullie goede zorgen, mede dank zij jullie is deze vakantie een groot succes geworden. Reizen met een camper van Vantastic Ventures is geweldig!

Harma en Gerard ter Beke

26 februari 2008
Hallo Annet, Rein en Gertie

Gertie was onze voortreffelijke regelaar en aanspreekpunt met de voorbereidingen.

Rein zorgde voor de nieuwe compacte camper Toyota HiaceXcel automaat, die voor ons op maat gesneden bleek te zijn.

Annet was de gastvrouw die ons bij start en finish hartelijk en gastvrij ont- en opving.

NZ was het land waar we, mede dank zij deze goede randvoorwaarden, een fantastische, zorgeloze en onvergetelijke drie maanden hebben doorgebracht.

Heel hartelijk bedankt.


<< terug   verder >>