Bed & Breakfast

Vantastik Ventures Bed & Breakfast

Als u aankomt na tenminste 24 uur vliegen met een korte of langere onderbreking onderweg wordt u door Vantastik Ventures rechtstreeks van het Auckland International Airport opgehaald door een van onze medewerkes met een VVNZbord met het bekende logo, en naar uw B&B adres gebracht in Rotorua. 
 
In de schitterende rustgevende natuur van Rotorua is het goed bijkomen op de Vantastik Ventures thuisbasis Okawa Bay aan het Rotoitimeer. In onze recent gerenoveerde en van ensuites (douche, wastafel en wc) voorziene 2 of 3ps slaapkmers bieden wij B&B aan, met bij  mooi weer ontbijt op het terras met uitzicht op het Rotoitimeer. U  kunt hier wandelen, de tuin en het meer verkennen, en boeken lenen in het Vantastik Ventures bibliotheekje, en materiaal bekijken om de reis mee voor te bereiden.  De ochtend na aankomst krijgt u na het ontbijt de camper uitgelegd. Een start in alle rust en met veel informatie.
Als u enkele nachten langer wilt blijven overleg dan het vervoer met ons omdat we 17 km van de stad Roturua af zitten.
 
Na afloop van uw reis kunt u uw camper inleveren op Okawa Bay en na een nachtje B&B naar Auckland vertrekken voor uw vlucht. Desgewenst kunnen wij voor u een vliegreis Rotorua- Auckland (40 minuten) boeken. Rotorua airport is 5 min. rijden van hier.